arrow_drop_up arrow_drop_down
OERsterk maakt je leven beter

Actie Oersterk gezond in 4 weken.

Met de OERsterk Methode creëer je een fit lijf en meer rust in je hoofd.

Laat voeding uw medicijn zijn! 

OERsterk maakt je leven beter

Ieder mens sterk en gezond

OERsterk helpt jaarlijks honderdduizenden Nederlanders om gezonder en vitaler te gaan leven. De missie van OERsterk is om in 2022 een miljoen mensen leider van hun gezondheid te maken. Alles wat zij delen is gebaseerd op de wetenschap en praktijkervaring. Hieronder kun je meer informatie vinden over de OERsterk online training " Gezond in 4 weken ".


Betrouwbare informatie van een drs. in de Geneeskunde

Tegenwoordig is er veel informatie op internet te vinden, maar niet alle informatie is even betrouwbaar. Richard de Leth heeft Geneeskunde gestudeerd en is zich daarna gaan specialiseren in voeding en leefstijl. In zijn Praktijk voor Integrale Geneeskunde heeft hij in 10 jaar tijd duizenden mensen naar een betere gezondheid mogen begeleiden. In deze online voedingscursussen deelt hij zijn belangrijkste inzichten en praktische adviezen om ook jou verder te helpen. 


Voeding heeft een grote uitwerking op je gezondheid

Echte voeding voedt. Geeft je energie. Verbetert je stoelgang, je nachtrust én je stemming. Als je lekkerder in je vel zit, functioneer je beter. Op alle fronten. Investeren in je voeding, zowel in de juiste kennis als op je bord, betaalt zich dus op veel fronten terug – vooral in je kwaliteit van leven.

Ervaar jij lichamelijke ongemakken als darmklachten, huidklachten, moeheid of stemmingswisselingen? Investeer in kennis over voeding waar jij en je naasten je hele leven van blijven profiteren. Ontdek hoe écht gezonde voeding een verschil van dag en nacht kan maken in hoe je je voelt, hoe je functioneert en hoe je leeft. Hippocrates, de grondlegger van de moderne geneeskunde zei al: ‘Laat voeding uw medicijn zijn’. Wijze woorden… maar we zijn tegenwoordig veel van die wijsheid verloren. In de online cursus Gezond in 4 Weken verbindt Richard de Leth je weer met deze wijsheid.

‘Laat voeding uw medicijn zijn’ 


Online cursus gezond in 4 weken


In de cursus "gezond in 4 weken" word je weer verbonden met deze wijsheid

Deze cursus bestaat uit 4 modules en per week kun je zien wat er aan bod komt.


In week 1: Welke voeding past het beste bij mijn lijf?

Je eet en drinkt iedere dag. Overal om je heen hoor je nieuws over gezonde voeding. Gezond en biologisch staan volop in de aandacht. Maar veel informatie is onjuist. Of laten we zeggen: veel recepten en stromingen gaan vooral over lekker en niet over gezond. Veel over de koppeling van voeding op het lichaam is verloren gegaan. In deze module leer je welke voeding jouw lichaam versterkt.


Week 2: Welke voeding past niet goed bij mijn lijf?

Waarom is het beter om niet iedere dag melk te drinken en brood te eten? Welke 7 voedingskenmerken zijn sinds de landbouw en veeteelt negatief veranderd? Wapen jezelf met kennis zodat je snapt hoe voeding lichaamsfuncties kan verstoren. Hierdoor kunnen mensen de juiste keuzes maken. Na deze module weet je hoe je je gezondheid met mes en vork kunt versterken.


Week 3: De belangrijkste voedingsregels die je nergens leert.

Het is een gemiste kans dat we nergens meer over voeding leren. Voeding heeft zo'n groot effect op mentaal en fysiek functioneren dat je het wel zou moeten leren. Het is net alsof je bij de autodealer een auto koopt en zegt " Kijk maar welke brandstof je in de auto gooit."

In deze module leer je dat er meer is dan alleen je voedingssamenstelling. Waarom kun je af en toe beter iets minder of minder vaak eten? Voeding komt in een breder perspectief, waardoor je gezondere keuzes in de huidige leefomgeving kunt maken.


Week 4: Voeding is niet de heilige graal maar wat dan wel?

Voeding  is geen eiland. De kracht van voeding wordt pas realistisch als je het met andere leefstijl pijlers verbindt, namelijk met beweging, ontspanning en mindset. Het samenspel zorgt namelijk voor vullen of voeden, afbouw en afbraak, gezondheid of klachten. In deze module leer je hoe je meer uit voeding haalt als je je leefstijl in balans brengt en dat maakt je op voedingsgebied je eigen manager.


Deze cursus gaat vooral over doen en met deze cursus van OERsterk word je hiermee geholpen. Je hoeft je bijvoorbeeld geen kopzorgen te maken over wat je gaat eten en wat je daarvoor moet kopen. Je krijgt per week een hapklaar weekmenu met een handig boodschappenlijstje. Je gaat ervaren wat de kracht van gezonde voeding gaat doen. Wel moet je natuurlijk zorgen dat je de boodschappen in huis krijgt. 

De gerechten van OERsterk zijn vooral gebaseerd op het OERsterk voedingspatroon. Ervaar de gezonde balans tussen fruit, noten, vis, gevogelte en veel groenten. 

Met deze kennis kun je je gezondheid beschermen en versterken. Handig is dat je dit in je eigen leven kunt toepassen voor je gezin maar ook als je een eigen praktijk hebt kun je anderen hier verder mee helpen. Deze online voedingscursus is in je eigen tempo te volgen en het is mogelijk om alles rustig na te kijken met leerzame en prikkelende video’s, sheets en readers. Het mooie is dat je met vragenlijsten en checklists ook nog eens je vorderingen kunt bijhouden en zien wat jouw resultaat is. Verder krijg je ook nog praktische tips hoe je gezonde voeding consequent en makkelijk doorvoert in je keuken en je leven. Ook zitten er nog een aantal bonussen bij: verschillende hoofdstukken uit de OERsterk-boeken in PDF-vorm.


Wil jij ook…

  • In vier weken ontdekken wat voeding met en voor je kan doen?
  • Leren hoe je zonder veel moeite goede voeding een logisch onderdeel van je leven maakt?
  • Nieuwe kennis en inzichten tot je nemen op een makkelijke manier, op het moment dat het jou uitkomt, op je tablet, computer of als je wilt zelfs op je mobiele telefoon?

Meld je dan nu aan voor de Voedingscursus Gezond in 4 Weken van Richard de Leth (drs. in de Geneeskunde)!OERsterk maakt je leven beter

Ik wil graag investeren in mijn gezondheid!

 Als je lekkerder in je vel zit, functioneer je beter. Op alle fronten. Investeren in je voeding, zowel in de juiste kennis als op je bord, betaalt zich dus op veel fronten terug – vooral in je kwaliteit van leven.

 OERsterk onlinecursus Gezond in 4 weken Nu tijdelijk met 50% korting voor €48,50- in plaats van €97,-

Ik maak graag gebruik van de actie!

Anderen bekeken ook de OERsterk Shop

Met aantrekkelijke acties!

gezond in 4 weken
We used cookies