arrow_drop_up arrow_drop_down

YOS Bottle handige waterfles met pillendoos in één

Maakt medicatie innemen makkelijk waar je ook bent!

Waterfles bekend van TV


Waar het allemaal begon.

YOS staat voor “Your Organized Supplements”. De bedenker van YOS is Joop Opmeer, een jonge, Rotterdamse ondernemer. Hij zag hoe zijn eigen moeder dagelijks worstelde met het tijdig innemen van haar medicijnen. En dit soms zelfs geheel oversloeg omdat zij onderweg was. Met alle gevolgen van dien. Zelf heb ik ook vaker gehoord en gezien dat ouderen moeite hebben met het innemen van hun pillen.

In het begin van 2018 verdiepte Joop zich hier verder in en ontdekte dat verkeerd medicijngebruik een groeiend probleem is. Met enorme negatieve gevolgen: de gezondheid van de medicijngebruikers lijdt eronder én het kost de maatschappij bovendien ontzettend veel geld. Dit was de geboorte van de YOS Bottle: een waterfles met pillendoos in één. Deze fles is sinds maart 2019 verkrijgbaar en heeft het voor veel mensen al eenvoudiger gemaakt. Inmiddels is YOS uitgegroeid tot een mooi bedrijf en zijn ze er trots op dat ze inmiddels al ruim 70.000 tevreden gebruikers hebben.


Voor wie is de Yos Bottle ideaal?

Dit hebben we eigenlijk al een beetje door laten schemeren: deze fles is dé oplossing voor mensen die regelmatig medicatie gebruiken. Omdat het een drinkfles en pillendoos in één is, vergeet je eigenlijk nooit meer om je medicatie mee te nemen en in te nemen. Makkelijk is dat je ook altijd water bij je hebt. Voor sporters kan deze fles ook ideaal zijn. De YOS Bottle is er in verschillende moderne kleuren, kies de kleur welke het beste bij jou past. Met de YOS bottle heb je altijd je pillen bij de hand. Natuurlijk wel even vullen met water om ze in te kunnen nemen. Geschikt voor 1 of meer pillen per bakje. Niet alleen voor medicijnen maar ook voor voedingssupplementen of sportcapsules.  De YOS Bottle Weekly heeft een pillencompartiment met 7 vakjes, voor elke dag één en is compact uitgevoerd, dus gemakkelijk om mee te nemen. Hij is lekvrij en robuust. Het pillencompartiment is eenvoudig met het schuifsysteem met magneet van de fles af te schuiven en er weer op. Er zijn ook flessen met 4 vakjes, de YOS Bottle daily: voor dagelijks gebruik in de ochtend, middag, avond en nacht. Je kunt één fles gebruiken voor zowel de 4- als 7-vaks pillenhouders, ze hebben het zelfde formaat en kunnen allebei op elke YOS Bottle. Het verschil zit in de indeling van de vakken, waarbij de dagelijkse pillenhouder grotere vakken heeft dan de wekelijkse pillenhouder. Door het compacte design is de fles makkelijk mee te nemen. De fles is bedacht en geproduceerd in Nederland: een oer Hollands product waar we trots op kunnen zijn. Ken of ben je iemand die veel medicatie gebruikt of veel sport en sportcapsules gebruikt? Misschien een idee voor jezelf, als je veel onderweg bent of handig voor op vakantie! Of ken je iemand waarvoor deze fles ideaal is? Attendeer hem of haar dan zeker eens op deze waterfles. Of geef je eigen YOS Bottle weg als uniek relatiegeschenk.


Waterfles bekend van TV


Kunnen er ook andere dranken in de fles in plaats van (kraan)water? Ja dat kan wel, maar het advies is om ten allen tijde (kraan)water te gebruiken. Kunnen alle medicijnen en/of supplementen in de pillenhouder? Ja zeker, alle medicatie en/of supplementen kunnen veilig in de medicijndoos, mits het vaste pillen of supplementen zijn. Ook kan de YOS Bottle  prima in de vaatwasser. Als extra is het mogelijk om gebruik te maken van een YOS Stickervel. Met het YOS Stickervel wordt het nog gemakkelijker om je medicatie goed in te nemen: plak je sticker op de pillenhouder en vergeet nooit meer je medicatie!


Verder over de YOS Bottle

  • Click & Go: Gemakkelijk je pillenhouder aan je waterfles klikken via de magneet.
  • Wekelijks of Dagelijks: keuze uit twee pillenhouders, zowel voor wekelijks of dagelijks gebruik.
  • Compact Design: handig voor thuis en onderweg door het slimme (en award winning) design.


Waar wordt de YOS Bottle geproduceerd?

Alle YOS Bottle producten komen uit Nederland en worden hier ook geproduceerd. Wist je bijvoorbeeld dat deze worden geproduceerd in Bleskensgraaf, een klein dorpje onder de rook van Rotterdam en midden in de Nederlandse polder!

Inmiddels al meer dan 70.000 tevreden gebruikers. Winnaar van meerdere Awards,  zoals de European Product Design Award 2020  en winnaar Promotional Gift Award 2020. Ook werd de YOS Bottle een Nationale bekendheid via het TV programma The Dragons Den.

Handige en makkelijk om mee te nemen!

Waterfles bekend van TV


We used cookies