arrow_drop_up arrow_drop_down
Blijf op de hoogte van de nieuwste online ontwikkelingen

Interessant Webinar Podcast!

"De 7 MINDRESETS voor een professionele Podcast"

Altijd al willen weten hoe je een Podcast kan maken?

Wil jij binnenkort starten met een Podcast? 


Dan ga je dit Webinar helemaal geweldig vinden! In "De 7 Mindresets voor een professionele Podcast" geeft Jacarrino je een kijkje achter zijn eigen wekelijkse Podcast-show. Inschrijven voor dit gratis webinar is helemaal de moeite waard als je bijvoorbeeld zelf een podcast wilt gaan maken.

Jacarrino Dost is eigenaar van het social media bureau Advertising Heroes en het trainingsbureau AHcademy.Gratis Webinar Jacarrino's Advertising Heroes Podcast


Daarnaast heeft hij een wekelijkse Podcast ‘The Advertising Heroes’ waar hij spart met ondernemers, professionals en auteur over het online ondernemen. Zijn gemaakte Podcast staat regelmatig in de top 10  van de Apple Podcast.

Social media is zijn echte passie. Niets geeft online direct zoveel impact en resultaat als Social Media marketing. Als je Social Media goed toepast, dan is resultaat een vast gegeven.

In dit Webinar laat hij weten waarom een podcast een winstgevende manier van marketing is en laat hij je weten wat het verdienmodel van een Podcast is. Hij laat je tevens weten hoe ook jij een podcast tot een succes kan maken. Het kan ook interessant zijn als je zelf al een podcast wil gaan lanceren of als je opzoek bent naar voorbeelden en strategieën die echt werken. Sinds 2012 werkt hij met diverse online gereedschappen om voor de cliënten van Advertising Heroes  en de AHcademy om geweldige campagnes te maken.


Wil jij meer weten over een professionele podcast? 

Dan is deze gratis Webinar Podcast - Special  zeker interessant voor jou! 


Wil je ook meedoen? Aanvang van dit Webinar is op donderdag 11 maart om 10:00 uur. Inschrijven is al mogelijk!

Klik hieronder voor meer informatie of om je in te schrijven:

7 MINDRESETS VOOR EEN PROFESSIONELE PODCAST "Webinar 11-3-2021"

11-03-2021

Starts at 10:00
00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden
We used cookies