Kracht, fitness en leefstijl

Het droog trainen protocol, Kickboxen online Master van DELDA sport

Unbreakable Academy praktische inzichten en tips om jouw weerbaarheid een boost te geven!

Is doel om vetmassa te verliezen en droge massa (spieren) te behouden dan kan droog trainen iets voor jou zijn het is kortweg het aanpassen van het voedingspatroon en trainingsprogramma en lekker bezig zijn met krachtsport. Dan kun je gewoon lekker trainen bij de Droog Trainen Academy dit is een online academy. Of misschien ben je opzoek naar een persoonlijk afgestemd trainingsplan of voedingsplan afgestemd op jouw doel én leefstijl dan is heeft Fitshop.nl ook goede programma' s. In deze tijd van crisis wordt het steeds belangrijker om weerbaar en fit te zijn de Unbreakable Academy geeft praktische inzichten en tips over hoe jij jouw weerbaarheid een boost kan gaan geven! Ook is het mogelijk om fit te worden met Kickbox online trainingen van DELDA sport veilig trainingen volgen, waar en wanneer jij wilt! Er wordt in Kickboks Masters ook aandacht gegeven aan de meest voorkomende fouten. Zodat jij deze kunt voorkomen en op tijd kunt corrigeren. Bepaalde fouten in je training kunnen ervoor zorgen dat je niet verder komt of steeds op dezelfde punten vastloopt. Perfectioneer je techniek en ga next level !

Online cursussen "Droog trainen protocol" zowel voor mannen als vrouwen"

Online cursus Droog Trainen Protocol "Van de Droog trainen academie"


Wat Is droog trainen?

Droog trainen is kortweg het aanpassen van het voedingspatroon en trainingsprogramma, met als doel om vetmassa te verliezen en droge massa (spieren) te behouden.

Het belangrijkste doel van droog trainen?

Droog worden houdt in dat je buikvet en vet op andere plaatsen "verbrandt", waardoor je droger gespierd wordt en onder andere je buikspieren beter zichtbaar worden. We willen onze vetmassa verlagen om zo meer spierdefinitie te krijgen. Doorgaans is het uiteindelijk doel van droog trainen, dat je door het omlaag brengen van je vetpercentage de spieren beter zichtbaar worden. Wanneer je wilt gaan droog trainen volg je ook het beste een aangepast fitness schema en hou je tevens ook rekening met de inname van bepaalde voeding het is belangrijk om daar de juiste balans in te vinden. In het Droog Trainen Protocol leer je hoe dit voor jou te realiseren is.

De Droog Trainen Academie is in 2013 opgericht door twee mannen die beide veel passie hebben voor krachtsport, namelijk Henry en Rinus. Ze hebben geen sportschool waar je langs kunt gaan ze hebben hun kennis weten te verwerken in een online programma "Het Droog Trainen Protocol" dit programma is door velen al met succes is gevolgd.


Droog trainen academie


Tegenwoordig helpen Henry en Rinus mannen en vrouwen online om hun ideale lichaam te bouwen. Hierbij ligt de focus vooral op krachttraining, voeding en een gezonde levensstijl. Hun doel is om gemotiveerde mannen en vrouwen zoals jij te helpen om jouw krachttraining, voeding en levensstijl te optimaliseren. Het draait om één ding: het beste resultaat voor jou! Zij hebben voor zowel mannen als vrouwen de online training "Het Droog Trainen Protocol" gemaakt. De Droog Trainen Academie is in principe voor iedereen die gespierder wil worden of er gespierder uit wil gaan zien. Hierbij wordt geen onderscheid gemaakt tussen ervaren sporters of mensen die net willen beginnen met krachttraining.


De voordelen van krachttraining

Iedereen kent het begrip krachttraining wel. Krachttraining is niets anders dan trainen met weerstand om zo je spieren te versterken. Door krachttraining zal je daarom ook sterker worden. Krachttraining heeft heel veel voordelen voor je gezondheid, hieronder zijn de belangrijkste voordelen voor je op een rijtje gezet: Sterker maken van je spieren Doordat krachttraining weerstand geeft aan je lichaam, zal je lichaam deze weerstand uiteindelijk om gaan zetten tot spieren. Dit zal je in de dagelijkse handelingen al meteen gaan merken. Stimuleert de vetverbranding door aan krachttraining te doen bouw je spieren op en door deze grotere spieren ga je uiteindelijk dagelijks meer calorieën verbranden. Het gebruiken van je spieren kost energie, maar het herstel aan je spieren kost ook een hoop energie. En als je meer energie verbrand dan dat je binnenkrijgt, zul je gaan afvallen en vet gaan verbranden. Positieve invloed op je gezondheid je lichaam heeft beweging nodig en krachttraining is een vorm van beweging. Mentaal helpt krachttraining ook, je zit lekkerder in je vel en voelt je steeds beter.


Wat leer je allemaal bij dit protocol?

In "Het Droog Trainen Protocol" voor mannen en of vrouwen leer je binnen 8 - 16 weken effectief je vetpercentage verlagen voor een strakker, sterker en gespierder lichaam (zonder jojo effect)! Je hoeft verder geen superman te zijn om jouw droomlichaam te bouwen. Alles wat je nodig hebt in één simpel te volgen protocol:

 • De exacte methode om je vetpercentage te verlagen en strategieën voor blijvend vetverlies.
 • Uitleg over effectief trainen voor optimaal resultaat.
 • Uitleg over hoe zij "diëten'': alles eten wat je lekker vindt en toch vet verliezen.
 • Inzicht in jouw dagelijkse calorieverbruik.

Met dit protocol kun jij 100% zelfstandig aan de slag kan. Jij krijgt alle praktische en nuttige informatie die jij nodig hebt om resultaat te bereiken.

Geen overbodige info. Gewoon een helder stappenplan met alle informatie over training, voeding en lifestyle. Met leuke gratis bonussen zoals bijvoorbeeld trainingsschema's voor in de gym en thuis! Honderden mannen gingen je al voor met het bouwen van hun droom lichaam! De basis (en de dingen die er echt toe doen) zijn simpeler dan je denkt! Begin ook vandaag nog met jouw transformatie!

Wat is droogtrainen?

Uitgelegd in een You Tube film van Henry en Rinus!

Online cursus Droog trainen protocol!

Droog trainenDroog trainen

Persoonlijk afgestemd trainingsplan op jouw doel én leefstijl van Fitshop.nl

Hoe FIT.nl is begonnen en wat je van hun kunt verwachten!

FIT.nl is zeven jaar geleden gestart als een groep studenten die zich vooral stoorden aan de hoeveelheid onjuiste informatie over sport en gezondheid op het internet. Als jonge enthousiastelingen willen ze de vele sportfabeltjes de wereld uit helpen en daarom richtten ze een website op met gratis wetenschappelijk onderbouwde tips. Nu, een paar jaar verder, is hun website uitgegroeid tot het grootste online sport- en gezondheidsplatform van Nederland en België met miljoenen bezoekers per jaar. In 2018 en 2019 zijn ze zelfs uitgeroepen tot website van het jaar in de categorie wellbeing en fitness. Er zijn op deze site veel waardevolle tips  en gratis artikelen te vinden zoals afvallen, conditie, herstel en krachttraining, mindset, voeding en voedingssupplementen. Dit alles door een Team van Coaches en wetenschappers!


De Missie van Fit.NL

Iedere Nederlander van elk niveau toepasbare en begrijpelijke kennis en informatie bieden op het gebied van gezondheid, voeding en beweging. Zowel betaald zoals met het boek de FIT Methode en coaching als via gratis tips op de website en de community. Het doel van FIT.nl is om zoveel mogelijk mensen te helpen gezondere leefstijlkeuzes te maken, zodat je je uiteindelijk fitter, gezonder en gelukkiger voelt. Iets dat echt geen honderden euro’s hoeft te kosten. Zo willen we fitter worden bereikbaar maken voor iedereen. 


Het persoonlijk Trainingsplan Shopfit.nl

Heb je moeite met trainen of je maakt niet voldoende progressie en je wil graag doelgericht trainen of weet je niet hoe je een trainingsschema moet maken dan ben je bij Shopfit op het goede adres. Zij kunnen voor jou een schema maken afgestemd op jouw persoonlijke doel, leefstijl en voorkeuren, zowel voor beginners en gevorderden, thuis of voor in de sportschool. Jouw persoonlijke schema wordt opgesteld en geadviseerd door een gecertificeerde coach.


Maximaal resultaat met jouw trainingsplan

Wanneer een trainingsplan aanschaft ontvang je een 8-weeks trainingsplan afgestemd op jouw persoonlijke doel, leefstijl en voorkeuren. Het plan wordt samengesteld middels een intakeformulier. In de Essentiële Trainingsleer  Leer je de belangrijkste basiskennis over krachttraining in toegankelijke en praktische taal en gebaseerd op de laatste wetenschap en is altijd up to date. Met stap-voor-stap instructies leer je hoe je trainingen zo effectief mogelijk uitvoert en ontdek je de praktische methode hoe jij in de toekomst je eigen effectieve voedings- en trainingsplannen samen kunt stellen. Het handige e-book direct tot je beschikking en mooi om te gebruiken als naslagwerk. Verder krijg direct toegang tot de FIT Methode-app, in deze tool kun je je voeding en training mooi en handig bij houden. Dit is tevens de omgeving waar je het trainingsplan zult ontvangen. Mooi digitaal en altijd bij de hand ook kun je in deze app vragen stellen aan jouw fitcoaches in een besloten omgeving.

Hoe ontvang jij het trainingsplan?  Zodra je het Trainingsplan aangeschaft hebt, wordt er door een FIT-Coach contact met je opgenomen over het intakeformulier. Zodra je deze ingevuld hebt gaat de FIT-Coach voor jou aan de slag met het opstellen van jouw persoonlijke plan. Binnen 5 werkdagen neemt de coach weer contact met je op en ontvang je toegang tot je plan in de FIT Methode-app omgeving. 

Wat zijn realistische resultaten?  Misschien de belangrijkste vraag voor heel veel mensen. En terecht! De resultaten en de termijn waarbinnen je jouw doel zult behalen is afhankelijk van verschillende factoren, zoals je huidige niveau, hoe vaak en hoe zwaar je kunt trainen, hoe je je voeding aanpakt etc. Als je de principes uit dit programma gedisciplineerd volgt, zul je sterker en gespierder worden ongeacht je niveau. De Fitcoaches van het Trainingsplan gaan je daarin helpen, zij geven je inzicht in de wetenschappelijk bewezen methoden voor krachttraining. Het doel van dit programma is dan ook om jou te helpen jouw doel efficiënter en effectiever te realiseren. Het Trainingsplan is samengesteld voor 8 weken. Na deze periode heb je twee opties: je kunt een nieuw Trainingsplan aanvragen, onze coach zal dan een nieuw persoonlijk plan voor je opstellen. Of je gaat verder met het huidige plan. Deze blijft altijd toegankelijk in jouw FIT-app omgeving.

Ik wil graag een persoonlijk afgestemd trainingsplan!

Persoonlijk afgestemd trainingsplan

Op jouw doel én leefstijl opgesteld en geadviseerd door een gecertificeerde Coach. Zowel voor beginners en gevorderden, voor in de sportschool of thuis Handig altijd bij de hand in de FIT-app.

Of misschien ben je meer geïnteresseerd in een voedingsplan? Dan is deze ook te vinden bij de Fitshop.nltrainingsplan op jouw doel én leefstijl
Jouw persoonlijk voedingsplan

Voorbeeld voedingsschema’s voor elke dag. Weekmenu’s die zijn afgestemd op jouw doel, lichaam, leefstijl en energiebehoefte. Veel variatie zodat er voor iedereen voldoende recepten bijzitten die bij jouw situatie passen. Duidelijk overzicht van alle macronutriënten per gerecht (koolhydraten, eiwitten, vetten) zodat je weet wat je binnenkrijgt.


       lichaam, leefstijl en energiebehoefte                                


                                           

De krachtbijbel

Ontdek de essentie van succesvolle spieropbouw

 • Geschreven door experts
 • Wetenschappelijk onderbouwd
 • Voor een sterk en gespierd lichaam

Droog, sterk & gespierd

Als je droger, gespierder en sterker wilt worden zonder extreme diëten of belachelijk veel tijd te verspillen in de sportschool, dan wil je dit boek lezen.

Ontdek welke wetenschappelijke principes de grootste impact hebben op jouw kracht en spiergroei. 

Dit boek leert je de exacte methode hoe je stap voor stap je training, voeding en herstel optimaliseert zodat je effectief werkt naar een gezond en fit lichaam waar je je goed in voelt.

Leer van topcoaches en experts — Ontdek hoe professionals maximaal resultaat behalen uit hun training, voeding & herstel.

Voorbereid aan de slag — Na het lezen van dit boek ben jij goed voorbereid. Pas het geleerde direct toe in de praktijk.

De beste schema’s en informatie — Praktische informatie & schema’s op basis van de ervaring en kennis van A-klasse atleet Nick Fennema.

Ontdek de essentie van succesvolle spieropbouw


Unbreakable Academy praktische inzichten en tips om jouw weerbaarheid een boost te geven!

Over de Unbreakable Academy  

Deze Academy is opgericht door Sander Aarts. Sander heeft zestien jaar bij de Special forces van het Korps Mariniers gediend, waar hij verschillende leidinggevende functies heeft bekleed. Voor zijn diensten binnen de Special Forces en daarbuiten is hij  in 2018 benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje-Nassau met zwaarden. Met veel succes en plezier! De Unbreakable Academy heeft de missie om  mensen sterker en weerbaarder te maken. Zij zijn gedreven om onze kennis en ervaring uit deze special forces, , over te dragen. Via individuele trainingen en coaching en hun diensten voor bedrijven zijn gekoppeld aan de sport- en prestatiepsychologie Als geen ander kennen zij de kracht van een groep gelijkgestemden. Daarom hebben ze een Team Unbreakable ontwikkeld: Dit is een online community met unieke online modules om je weerbaarder te maken.

De visie van de Unbreakable Academy

Zij geloven dat weerbaarheid een belangrijke stap is om hechter te worden als maatschappij. Weerbare mensen hebben een steviger fundament en zijn beter in staat om mee te bewegen met (snel) veranderende omstandigheden. Hierdoor zijn ze niet alleen in staat om beter voor zichzelf te zorgen maar ook voor de ander. Weerbare mensen werken en leven vanuit innerlijke kracht en kunnen daardoor met meer verbinding en compassie leven.

Wil jij alle kennis en tools krijgen om weerbaar te worden?

Van weerbaarheid naar vrijheid.

Omstandigheden zijn zelden ideaal en wij begrijpen de uitdagingen van tegenwoordig. Als ouder, ondernemer, als leidinggevende maar vooral als mens.

Maar omstandigheden kunnen we niet veranderen, wel hoe je hier mee om kunt gaan. De exclusieve ervaringen en lessen van de Special Forces bieden waardevolle handvatten om zelfs in uitdagende tijden topprestaties te blijven leveren.


Deze lessen kun jij nu ook leren: online, in je eigen tijd en in een groep met gelijkgestemden.

Als je lid wordl van de community Team Unbreakable:  Kom je in een unieke online community met waarin je aan de slag kunt van gelijkgestemden en kun je aan de slag met 10 krachtige modules om je weerbaarheid te ontwikkelen en een boost te geven.

Deze zijn getest en worden ook gebruikt door Special Forces dit zijn allemaal bewezen wetenschappelijk technieken met support van online coaches. Het mooie is dat je in je eigen tijd kunt gaan werken aan je weerbaarheid

Hieronder zie waar je mee aan de slag kunt je hebt toegang op all je devices zoals:

 • Mission Mindset
 • Boost je zelfvertrouwen
 • Ontwikkel je focus
 • De superkracht van visualisatie
 • Het geheim van actiereflectie
 • Van stress naar kracht
 • Jouw onbreekbare discipline
 • Sterk met ademwerk
 • Tactical athlete programma


kennis en tools krijgen om weerbaarder te worden?


Wil je meer weten hoe je weerbaarder kunt worden? Door dieper op de theorie in te gaan en nieuwe tools en vaardigheden aan te leren? Word lid van Team Unbreakable, ga aan de slag met onze online leermodules en maak jezelf mentaal onverslaanbaar. Of als je eerst meer wilt weten kun je ook het gratis e- book  "25 Superkrachten voor meer weerbaarheid" downloaden. Snel fit worden met Kickbox online trainingen! 

Veilig trainingen volgen, waar en wanneer jij wilt!

Tegenwoordig is heel veel mogelijk ook Kickboxen online

Op het moment is Kickboxen helemaal hot veel mensen zijn bezig en werken aan hun gezondheid om in vorm te komen en willen graag lekker actief zijn. Het mooie ervan is dat met de moderne technieken veel mogelijk is en het allemaal vanuit huis kan op een veilige manier.

Met het Kickboks Masters online trainingsprogramma van Delda Sport ben je in goede handen om lekker te sporten. Zo kun jij vanuit huis trainen onder begeleiding van ervaren personal trainers, waar en wanneer je maar wilt. Verder houden ze goed rekening met eventuele lichamelijke beperkingen en krijg je veel tips met betrekking tot het correct uitvoeren van de oefeningen. Met de Kickbox masters worden je de technieken aangeleerd die ze ook zo in hun trainingsstudio's en in "the gym" doen. Op het masters platform vind je verschillende trainingen die regelmatig worden aangevuld. Gevarieerd en uitdagend dus niet saai.


Meest voorkomende fouten voorkomen en corrigeren.

Kickboksen is een geweldige sport, maar als je de technieken niet goed uitvoert liggen vervelende blessures op de loer. Dat wil je natuurlijk voorkomen. Daarom wordt er in Kickboks Masters ook aandacht gegeven aan de meest voorkomende fouten. Zodat jij deze kunt voorkomen en op tijd kunt corrigeren. Bepaalde fouten in je training kunnen ervoor zorgen dat je niet verder komt of steeds op dezelfde punten vastloopt.

Perfectioneer je techniek en ga next level !


Kickboks trainingen zijn zowel voor beginners als gevorderden.

Dit programma is geschikt voor beginners en gevorderden. De professionele trainers laten elke oefening zien voor verschillende niveau' s. Zo kun je ook als beginner instappen en meegroeien naar een gevorderde Kickboks Master. Bij het Gold lidmaatschap krijg je training via zoom, met persoonlijke feedback van je personal trainer.


Heb ik materialen nodig tijdens de KICKBOX Master trainingen? 

Nee, in principe kun je 90% van de trainingen zonder materialen doen. Af en toe gebruiken we materialen die iedereen heeft, zoals een stoel of flesjes water. Het is natuurlijk wel gaaf om een bokszak of bokspaal aan te schaffen voor de module zaktrainingen, maar verder kun je alle programma's zonder materialen doen. Vind je het wel leuk om met een bokszak of paal te trainen dan zijn ze hier te vinden bij Nihonsport altijd net even leuker maar het hoeft natuurlijk niet.Heel goed leren kickboksen, zonder naar de sportschool te gaan? Dit is online mogelijk bij DELDA sport!

Met elke maand nieuwe trainingen online!Veilig trainingen volgen, waar en wanneer jij wilt.


Krijg live training van de pro trainers van DELTA sport door middel van Live Zoom Trainingen + toegang tot alle trainingen van het Kickboks Masters Platform.


 • Verschillende trainingsprogramma's met kant-en-klare trainingen
 • Thuis kickboksen inclusief Live Zoom trainingen
 • Nieuwe trainingen maandelijks toegevoegd
 • Voor beginners en gevorderden
 • Training van professionele trainers


Er zijn 2 soorten Kickboks masters lidmaatschappen:


 • Kickboks Masters Premium €47,- per maand
 • Kickboks Masters Gold €97,- per maand 


Bij Fitwinkel.nl zijn veel artikelen te vinden op het gebied van krachtsport en fitness.

Wil je graag voor jezelf gaan sporten om fit te blijven dan kun je deze artikelen vinden bij Fitwinkel.nl zij zijn gespecialiseerd in het verkopen van fitnessapparatuur zoals crosstrainers, hometrainers, loopbanden, roeitrainers, spinningfietsen en krachtstations. Naast cardio en krachtapparatuur heeft Fitwinkel een breed assortiment aan klein fitnessmateriaal zoals dumbells, kettlebells, opdruksteunen, fitnessballen, yoga artikelen en meer. Fitwinkel is erkend merkdealer van grote merken zoals: Kettler, Concept2, Flow Fitness, Matrix, Flow Fitness, Finnlo, VirtuFit en Tunturi Aanvullende informatie 


Extra ter informatie

Voor de de meeste online cursussen en e-books geldt een niet goed geld terug garantie. Vaak wordt dat ook aan gegeven op de verkooppagina van de aanbieder. Dat geeft een prettig en veilig gevoel voor de aanschaf van een product of cursus.  Ook zitten er veelal leuke bonussen en acties bij die een extra meerwaarde geven aan het product. We wensen u alvast veel plezier en succes toe bij het gebruik van uw product voor uw eigen persoonlijke ontwikkeling om uw doel te bereiken.

Niet goed, geld terug


Ik wil graag zelf ook een online cursus maken ?

De meeste mensen bezitten heel veel waardevolle kennis en willen dit graag omzetten in een online training of e-book. Wil jij deze kennis ook omzetten in een online training ? Dan kan Hans van der Klok van online marketing je verder helpen. Wil je hiermee kennismaken dan is het mogelijk zijn gratis introductievideo hoe jij een succesvolle online training ontwerpt voor meer inkomsten én vrijheid bekijken of zijn Webinar 7 sleutels om je online training succesvol te lanceren volgen. Je kunt bekijken wat voor jou de mogelijkheden zijn voor en een online business. Het is mooie dat het iedereen mogelijk wel met de juiste mindset.


Overig

De trainingonlinegids.nl verkoopt zelf geen online trainingen of e-books maar verwijst alleen maar door naar de aanbieder van de producten.

Zie ook algemene voorwaarden.

arrow_drop_up arrow_drop_down