arrow_drop_up arrow_drop_down
online trainingsplatform turnen

Kennismaking tools van Beter Turnen.nl

Het Trainingsplatform voor gymsporters

"Tools & coaching voor trainers, turnsters en bestuursleden"

Beter Turnen.nl

Is één van de grootste aanbieders op het gebied van tools & begeleiding voor turnsters, turntrainers en bestuursleden. Maandelijks bezoeken duizenden gymsporters hun website om nieuwe tools en inzichten op te doen op het gebied van turnen. Het is de missie van Beter Turnen om zoveel mogelijk gymsporters te inspireren, motiveren en te laten groeien in de turnsport. Dat doen ze o.a. door de beste tips en tools te delen maar ook door gymsporters met elkaar te verbinden. Zo kunnen we elkaar met plezier naar een hoger niveau brengen.

Maak kennis met de gratis tools voor gymsporters. Geschikt voor o.a turntrainers, kleuter-, freerun en gymdocenten.

turnsters en bestuursleden

Het Trainingsplatform voor gymsporters

Gratis online tools voor gymsporters

Hier kun je handige tips en tools vinden die worden gedeeld door Beter Turnen.nl 


Tools voor turntrainers een Kip Checklist zo voorkom dat je steeds dezelfde oefeningen gebruikt! En een bewegingsanalyse cheatsheet leer effectief aanwijzingen te geven aan turn(st)ers.


Tools voor kleuterdocenten. De koprol checklist voorkom dat je steeds dezelfde oefeningen gebruikt in de kleuterlessen!


Tools voor freerun docenten & gymdocenten. Een Freerun Checklist Voorkom dat je steeds dezelfde oefeningen gebruikt in de gymlessen en tover je gymles om naar een uitdagende freerun les!


Online turnen tools voor turnster: Een 7-daagse Spagaat Challenge Leer met 5 minuten oefenen per dag de spagaat! of een 3-daagse Home Workout Challenge.

Tools voor bestuursleden Is er een kennismaking met een 7-daagse Kickstart Gymclub Challenge. Laat je gymvereniging groeien in het aantal turntrainers, leden en budget met behulp van deze gratis challenge. 7 dagen lang gratis tips en praktische voorbeelden om jouw vereniging een boost te geven! Verder is er nog de trainingswerving scorecard en checklist.


Maak ook kennis met de tools van Beter Turnen.nl

Bekijk inspirerende video's in de Beter Turnen bioscoop!

Gratis oefenvideo`s voor het leren van nieuwe turnelementenoefenvideo`s voor het leren van nieuwe turnelementenZoals Kip, buikdraai/ los om, opharken en aanspringen Tsukahara, Arabie,


Boogjes & tik-tak en de Flik-flak, W-up workouts en fijne Workouts!We used cookies