Reiki 1 en 2 cursus

Boost je Energie eenvoudig met Qigong

Het eeuwenoude geheim van een blakende gezondheid én een goed humeur!

Wie is Alex van Galen van Boost je Energie eenvoudig met Qigong?


Boost je energie  et eenvoudige Qigong


In Nederland kennen mensen Alex vooral als de schrijver van speelfilms als Michiel de Ruyter en series als Kees & Co. Maar achter de schermen mediteerde hij heel zijn leven intensief. Sterker nog, hij mediteerde zich suf. Na een bezoek aan het ziekenhuis moest hij erkennen dat hij nog steeds een stresskonijn was ! Hij voelde zich gefrustreerd en was vooral boos op zichzelf.

Pas toen hij Taoïstische experimenten ontdekte om zichzelf te aarden en diep te ontspannen viel alles op z'n plek. Hij voelde zich beter, had meer energie en ontwikkelde diepgaande ontwakingservaringen.

Na diep spiritueel ontwaken, verliet hij zijn zeer succesvolle carrière als scenarioschrijver. Hij begon les te geven als Tao leraar en schreef het boek 'Moeiteloos Ontwaken' (Samsara, 2021) over zijn spirituele ervaringen.
Hij is sinds 1989 een leerling van de gerealiseerde meester Paramahamsa Hariharananda en verdiepte zich in de taoïstische technieken met grote leraren als Mantak Chia en Michael Winn.

Zijn streven is om veel mensen te helpen om de bevrijding en ontspanning te ervaren die hij zelf ervaart door je te leren contact te maken met je lichaam en de aarde. Dan kun je diep in je eigen lichaam echt jezelf zijn.

Iedereen kan ontwaken. Alex wil jou de eenvoudigste en meest effectieve manier geven om dat zelf ook te ervaren. 

Alex is gediplomeerd als Universal Healing Tao leraar en Reiki master.

Vervolgens gaf hij workshops om mensen te helpen met de nummer één succesfactor in zijn eigen praktijk: de oude wetenschap van aarding. Daar heeft hij ook online cursussen van gemaakt.


Online cursus Boost je Energie met Qigong en mini workshop aarden

Hij heeft een online cursus Qigong gemaakt. Qigong is hét alternatief voor mensen die zijn uitgekeken op yoga. Het is makkelijker om te doen en vele malen effectiever. Yoga en sporten kost vaak energie, maar deze eenvoudige Qigong oefeningen GEVEN energie. Taoleraar en schrijver Alex van Galen giet deze oeroude Taoïstische geheimen in een modern jasje met een unieke, zeer heldere stijl van lesgeven. Hij is een bekende schrijver (TV en film) die zich al meer dan 30 jaar intensief bezighoudt met spiritualiteit.

Een andere online cursus is de populaire mini workshop aarden: Heb je moeite om te ontspannen, je gedachten stop te zetten en 's avonds in slaap te vallen? Deze populaire miniworkshop is voor talloze mensen een echte doorbraak: in 45 minuten helpt Taoleraar Alex van Galen je om energiekanalen in je benen te openen, waardoor stress en negatieve emoties uit je lichaam weg kunnen stromen. Het effect is verbazingwekkend. 

Boost je energie met eenvoudige Qigong

Het eeuwenoude geheim van een blakende gezondheid én een goed humeur. Deze cursus is van Alex van Galen.

Boost je energie met eenvoudige Qigong

Het eeuwenoude geheim van een blakende gezondheid en een goed humeur. Volgens Taoïsten zijn vrijwel alle kwalen en negatieve emoties het gevolg van geblokkeerde chi. Daarom hebben deze verbluffend eenvoudige qigong-oefeningen een weldadig effect op je gezondheid én humeur. 


Wat gebeurt er als je deze simpele oefeningen doet?

Het activeert de chi in je eigen lichaam en je vitale energie blijft de hele dag stromen het voedt je organen met genezende chi, daardoor kom je lekkerder in je vel. Het geeft je een rustig en positief gevoel en zo kun je meer in balans komen.

e verbluffend eenvoudige qigong-oefeningen

Online Qigong: een zeer populaire cursus

Volgens Taoïsten zijn vrijwel alle kwalen en negatieve emoties het gevolg van geblokkeerde chi. Daarom hebben deze verbluffend eenvoudige Qigong-oefeningen een weldadig effect op je gezondheid én humeur.

Alex deed meer dan 20 jaar intensief yoga en dacht dat hij gezond leefde. Maar hij had nog steeds last van allerlei kwalen en was altijd moe. Pas toen hij deze eenvoudige Qigong ging doen kreeg hij zijn energie terug en zijn humeur ging met sprongen vooruit.


Taoïsten geloven niet in extreme inspanning. Hoe eenvoudiger de oefening, hoe beter.

Wil jij ook graag jouw energie opbouwen met eenvoudige Qigong oefeningen?