Opbouw modules van de

Affiliate Marketing Revolutie 4.0

Een online cursus naar een passief inkomen met affiliate marketing!

de online affiliate cursus

Wat is affiliate Marketing?

Affiliate marketing is het maken van reclame voor producten die bepaalde bedrijven verkopen. Het is een vorm van online marketing waarbij adverteerders de partners belonen voor de verkopen of leads die gegenereerd worden. Het idee achter affiliate marketing is dat jij producten van andere bedrijven aanbeveelt. Jij kunt zelf bepalen welke webshop of producten je promoot. Als iemand door jouw aanbeveling één van deze producten verkoopt, krijg jij daar vervolgens een vergoeding over. Zo kun je bijvoorbeeld producten van grote websites promoten als bol.com, Coolblue,Wehkamp of je zou vergelijkersites als energie, zorg en vele andere vergelijkers kunnen gebruiken om op deze manier geld te verdienen met affiliatemarketing. Je kunt de affiliate marketing het beste zien als een keten van 3 'personen' namelijk de consument, affiliate en de verkoper. Het begint eigenlijk allemaal bij een consument, die opzoek is naar een product of dienst. Tijdens de zoek tocht komt de de consument uit. Op de site krijgt de consument bijvoorbeeld advies waardoor het laatste onderdeel van de keten wordt bezocht, namelijk de verkoper. Koopt de consument een product? Dan krijgt de affiliate daar een vergoeding voor.


Wat kan ik als affiliate promoten?

Affiliate, promotor, publisher, uitgever, marketeer, het zijn binnen de affiliate marketing allemaal thermen die hetzelfde betekenen. Als jij straks begint met het promoten van producten of diensten, ben jij affiliate van een verkoper. Je kunt affiliate van zoveel verkopers zijn als je zelf wilt. Net als je vrijwel ieder product of dienst kunt promoten. 

Bij producten kunnen we bijvoorbeeld onderscheid maken tussen fysieke producten zoals TV, koffiezetapparaat en digitale producten zoals software, boekhoudprogramma's e-books, cursussen en nog veel meer. Wat je ook promoot met affiliate marketing kan je eindeloos door blijven groeien. Als je binnen een bepaalde categorie al een groot deel van de marktsuccesvol naar de verkoper stuurt, kun je jouw business uitbreiden naar een andere categorie, waar je weer andere verkopers en producten kunt promoten. Een van de belangrijkste regels voor het kiezen van het juiste product is dat je enige affiniteit hebt met het product of dienst. Wil je met passie graag online je geld verdienen en weten hoe affilaite marketing werkt dan is er de handige cursus De affiliate marketing Revolutie.


De Affiliate Marketing Revolutie "Cursus"

In de Affiliate Marketing Revolutie gaat Jacko je laten zien hoe we een winstgevende affiliate marketing website kunnen maken. In de video's van de Affiliate Marketing Revolutie laat hij je precies zien hoe ze werken en wat de bedoeling is en hoe je er geld mee kunt verdienen. Affiliate marketing is eigenlijk het promoten van andere producten het voordeel is dat je hiervoor zelf geen product hoeft te hebben. Het mooie van affiliate marketing is dat je zelf geen klantenservice hoeft te doen, en dat je dus alleen maar de producten succesvol hoeft te verkopen en hier dan een commissie voor krijgt .


In 'De Affiliate Marketing Revolutie' legt Jacko je stap voor stap uit hoe jij online geld kan verdienen, gebruik makend van korte online video's en modules.  Hieronder kun je zien hoe de modules van zijn programma is opgebouwd. Mooie ervan is als je iets niet snapt kun je het op je gemak weer even terug kijken.

Een meerwaarde is de online community omgeving waar je met mede affiliate cursisten en ondernemers kunt sparren en ideeën kunt uitwisselen zodat je elkaar naar een hoger niveau kan brengen.

Wil je zelf ook graag met affiliate marketing aan de slag dan is dit een mooi begin. Hoe leuk is het dat ook jij straks online je geld kan gaan verdienen met jouw website? 


Wel van belang is de juiste mindset en een goed doorzettingsvermogen!

De modules van de Affiliate Marketing die aanbod komen!

Modules en onderwerpen van Affiliate marketing revolutie.


Het begint met Bekijk dit eerst daarna komt Inspiratie en motivatie en gaan we verder met Module 1: Starten met affiliate marketing

Module 2: komt een website inrichten onder de aandacht met introductie maak er geen kermis van en een logo aanpassen menu knopen aanpassen en aanmaken de homepage bewerken en de footer. 

Module 3: Hoog scoren in Google met SEO, zoekwoorden achterhalen, berichten aanmaken, een eerste blog artikel schrijven, verdienmodel toepassen en en een artikel vormgeven een uitgelichte afbeelding toevoegen, berichten aanpassen en belangrijk een SEO titel.

Module 4: Website live zetten

Module 5: Meten is weten het instellen van Google Analytics

Module 6: Puntjes op de i begint ook weer met een introductie, en gaat over categoriën toevoegen, breadcrumps activeren, en het CTA menu 'Call to action'!

Module 7: De afronding dit gaat over nieuwe berichten toevoegen en er in een mogelijkheid om een gratis Clarity Call in te plannen.


Instructie 1: Je website zonder Marketheme gaat over domeinnaam en hosting registreren onthoud dat de domeinnaam moet weergeven waar de site over gaat. Vervolgens wat te doen als je dit geregistreerd hebt en WordPress installeren. Ook is Phoenix een goede oplossing om te gebruiken voor een affiliate site. P.S De Affiliate Marketing Revolutie cursus wordt gebruik gemaak van Markettheme en WordPress. Phoenix draait ook om de laatste genoemde voordeel is dat je alles makelijk kunt aanpassen en goed werkt voor SEO.

Instructie 2: Wordpress goed instellen, de algemene instellingen aanpassen, pagina's en berichten maken, thema's aanpassen, overview en bijvoorbeeld aanmelden bij Daisycon.

Instructie 3: Google is je vriend dit is meer gericht op SEO, hier wordt een inleiding gegeven en het principe uitgelegd, belangrijk om de juiste zoekwoorden te vinden, een SEO analyse en niet te vergeten SEO afbeeldingen. 

Instructie 4:  Geld verdienen met je website, verdienmodel toepassen en meerdere berichten toevoegen.

Instructie 5: The money is the list dit gaat meer over E-mail marketing en wat belangrijk. Hier komen aan de orde de E-mail marketing introductie, e-mail adres aanmaken, verifiëren en een mailinglist aanmaken. Handig voor E-mail marketing is Enormail dit is een gemakkelijk en compleet e-mailmarketing programma waarmee je jouw business en omzet écht laat groeien dit kun je nu gratis proberen.

Instructie 6: Leads scoren het volgende komt aan de orde, Leadpage introductie, intergraties, leadbox maken, intergeren op je website en een Thank You page instellen.

En als laatst gaat het over teksten uitbesteden. Die kun je bijvoorbeeld doen bij Writgo en vind je het leuk om zelf blog te schrijven is dat natuurlijk ook goed. Handig en niet al te duur is de Cursus copywriting – laat internet voor je werken met de juiste woorden. 

Overzicht van de modules van De Affiliate Revolutie

null

null

null

null

null

null

null

null

null

Online community omgeving waar je met mede affiliate cursisten en ondernemers kunt sparren en ideeën kunt uitwisselen.

De Internet Succes gids is dé affiliate/internet marketing en geld verdienen op internet community van Nederland.


Hieronder kun je een aantal boards zien die zich in de 'Internet Succes Gids community' bevinden zoals:


 • Nieuws updates Nieuws over Internet Succes Gids.nl.
 • Offline Meet ups Neem deel aan een meet up, of organiseer er zelf één! 
 • Geld verdienen op internet board Waar je alles over geld verdienen op internet kunt bespreken. 
 • Tools & Software Praat over internet marketing software en tools. 
 • Zoekmachine Optimalisatie (SEO) Praat lekker mee over alles wat met Zoekmachine Optimalisatie (SEO) te maken heeft.
 • Marketheme Praat mee over het ultieme affiliate marketing thema.
 • Off-Topic board Om alles te bespreken wat niet met internet marketing te maken heeft. 
 • Succes Lounge Succesje te vieren? Deel het in de Succes Lounge!
 • Stel jezelf voor Stel je even voor en vertel wie je bent!
 • Email Marketing Hier kun je terecht voor vragen en ideeën over email marketing.
 • Content Meer weten over content? Vragen over de content van je site of platform? Dan kun je daar een topic openen!
 • WordPress Hulp nodig met WordPress? Dan kun je daar ook terecht!
 • 10K Club Board speciaal voor 10K Club-deelnemers. Voor diegene die zich verder wil verdiepen in de affiliate marketing.
 • Geldzaken investeringen, beleggen, cryptocurrency en alles wat met geld te maken heeft.


null

null

Er is nu een tijdelijke aanbieding!

 De welkomstaanbieding is slechts tijdelijk geldig en zal binnenkort verlopen. Dit is niet om je bang te maken, maar om er voor te zorgen dat je later geen spijt gaat krijgen als je het later voor meer geld hebt gekocht.

arrow_drop_up arrow_drop_down