arrow_drop_up arrow_drop_down
Tarot leren

Ontdek de geheimen van de toekomst met Tarot!

Wil Jij Alles Over Tarot Leren?

Leer het verleden, heden en de toekomst inzien met deze Tarot cursus!

Het verleden, heden en de toekomst inzien met Tarot!


De Tarot is een hulpmiddel om in contact te komen met je intuïtie en innerlijke wijsheid.

Krijg een beter inzicht in jezelf met deze Tarot cursus!  Bij Tarot leren gaat het allemaal om het aan leren voelen van de kaarten en je intuïtieve vermogens gebruiken! Met deze cursus Tarot leer je alle kaarten kennen door middel van online video’s. Je hebt alleen internetverbinding nodig! Daarnaast ontvang je het E-Book waarin alle kaarten beschreven staan. Je Derde Oog, je Intuïtie zal sterker en sterker worden en je zult alle geheimen over werk, familie, ziekte, geluk, exen en de liefde onthullen!


Tarot leren


Wat je gaat ontdekken in deze Tarot cursus:

  • De geschiedenis van Tarot
  • De betekenis van de Tarot kaarten.
  • Betekenissen van combinaties leren aanvoelen.
  • Verschillende leggingen met de Tarot kaarten.
  • Speciaal en alléén in deze cursus, Geheimen van de kaarten die alleen de ervaren consulenten weten, door hun jarenlange ervaring!
  • Oefening om je Paranormale vermogens te verhogen.


BONUS!

Daarnaast ontvang je een super leuke BONUS!!! Het E-Book Paranormaal Ontwaken met oefeningen om je Paranormale Vermogens een stapje verder te ontwikkelen, waardoor je de Tarotkaarten op een ander niveau kunt lezen!

Ontdek de geheimen van de kaarten!

De kaarten aan leren voelen en je intuïtieve vermogens gebruiken!

Ook veel bekeken is de "Reiki cursus 1 en 2"!

Ontdek zelf de positieve energie van Reiki!


De eerste reiki graad is een cursus vol energie waarmee je leert hoe je reiki via handoplegging kunt gebruiken voor jezelf en anderen. De meeste cursisten volgen ook de tweede graad, waarin je verder groeit met reiki door het werken met de symbolen. Daarmee kun je reiki ook op afstand geven, en de helende energie bewust en krachtig op blokkades toepassen.


Reiki 1 en 2 cursus


De Reiki docent van deze online cursussen is Bas Akkerman hij is al Reiki docent sinds 2001. Hij heeft aan meer dan duizend mensen Reiki geleerd zowel op live cursusdagen als via de online cursussen. Bas heeft een Reiki school in Hoorn en is ook actief op het gebied van yoga, meditatie, edelstenen en andere vormen van energetische healing. In zijn online cursussen leert hij je de traditionele drie Reiki graden met spirituele oefeningen, met inspirerende theorielessen en alle daarbij behorende Reiki healing technieken.

Als je eerst meer wilt weten over Reiki en liever geen cursus volgt dan is Het complete handboek Reiki alles voor de Reiki-beoefenaar " een aanrader. Ook fijn om als naslag te gebruiken als je al een Reiki-beoefenaar bent.

Een Reiki cursus brengt ontspanning binnen handbereik.


We used cookies