Trading Navigator Methode van Beleggen.com!

Gratis training, weinig voorkennis nodig, ook met een kleine inleg een mooi rendement behalen!

Maak kennis met de gratis online belegging training "De Trading Navigator Methode"


Deze gratis online training is van Harm van Wijk van Beleggen.com. Voor deze training, heb je weinig voorkennis nodig, met een kleine inleg is het mogelijk om met deze methode een mooi rendement te behalen via beleggen op de beurs! Harm is de oprichter en hoofd-beleggingsexpert van Beleggen.com  In de afgelopen 32 jaar heeft hij niks anders gedaan dan particulieren ondersteunen met beleggen in aandelen en opties. Als grensverleggende beleggingsexpert is hij bekend van zijn boek “In 10 stappen succesvol beleggen”

En tevens is hij ook bekend van radio en televisie zo heeft hij onder andere optredens gedaan voor Een vandaag, BNR nieuwsradio, Radio 1, Radio 2, RTL Business Class, Beleggersfair en ga zo maar door.

Ook is hij in de afgelopen jaren adviseur geweest voor SNS Bank, Binck Bank, ING, Citibank, Lynx, De Financiële Telegraaf en ABN Amro Turbo’s. Hij leert nu particuliere beleggers hoe ze dit kunnen gebruiken om succesvol te beleggen voor hun pensioen, hypotheek en (klein) kinderen

Ook voor "kleine portefeuilles" en lage inleg zijn er met deze methode mooie rendementen te behalen!


Het Trackrecord van Harm van Wijk 

Hij waarschuwt mensen al sinds 1994 voor problemen en crisissen en is uitgeroepen tot beste adviserende instelling in 2006 IEX Guruwatch en verdiende in 2012 veel geld met short gaan in SNS. In 2017 kocht hij Wolters Kluwer en deze is in positie bijna verdubbeld. Verder verdiende hij 107% met opties in 2019. Hij Investeerde recent in Canopy Growth Corp. gekocht op 8,88 en verkocht met meer dan 500% winst en hielp al meer dan 13.000+ (beginnende) beleggers met starten en groeien.

Hij verwacht een zware crisis in de komende jaren en legt uit hoe u uw vermogen in veiligheid brengt

Wil je meer weten of deze methode dan is deze gratis training zeker de moeite waard. Altijd goed om kennis verder uit te breiden te kijken wat er allemaal mogelijk is. Wie weet is deze methode iets voor jou!

Exclusieve Online Training Van Harm van Wijk van Beleggen.com

Graag wil ik kennis maken met "De Trading Navigator Methode"

Wat leer je in deze kennismaking training?


Beleggen webinar gratis  • Hoe je rendement maakt met eenvoudige software zelfs als je nog geen kennis of ervaring hebt.
  • Hoe je je portefeuille beheert in 5 minuten per week.
  •  Hoe kan je met € 250 beleggen en een mooi rendement behalen? 


Wil je meer weten of deze methode? dan is deze gratis training zeker de moeite waard.Anderen bekeken dit ook van Beleggen.com!

30 winstgevende aandelen

30 winstgevende aandelen in 5 minuten  'Gratis e-book' 

Voor een beperkte tijd kun je dit exclusieve E-book gratis Downloaden.

Maak winst op de beurs zonder veel risico te lopen - werkt zelfs als je weinig tijd hebt. "Zelfs voor gevorderde beleggers" staan er essentiële aandachtspunten in"

gratis E-book van Beleggen.com

Gouden en zilveren munten

De valkuilen bij het investeren in gouden en zilveren munten! 'Gratis handleiding'

Wil je meer weten over deze valkuilen dan is  deze gratis handleiding te downloaden bij beleggen.com  Van DRS. Harm van Wijk.

Beleggen.com Drs Harm van Wijk
www.belggen.com

Gratis kennismaking "Ontdek de 7 geheimen van succesvol beleggen"

Waardoor de meeste particuliere beleggers geld verliezen op de beurs. Hoe je onnodige verliezen kunt stoppen. Wat wel werkt op de beurs en wat niet. Krijg nu DIRECT toegang tot dit gratis e-book + ledenomgeving. Vind hier de gratis handleiding  Ontdek de 7 geheimen van beleggen.

Ontdek de kansen voor 2021

GRATIS HANDLEIDING VAN DE EXPERTS VAN MIJN.BELEGGEN.COM

Ultieme beleggersgids bundel (5 waardevolle rapporten)

Ik wil graag meer weten!


arrow_drop_up arrow_drop_down