arrow_drop_up arrow_drop_down
Voel het verschil

Pijnlijke voeten? Train je voeten online en voel het verschil!

Met handige online programma's van voetentraining.nl!

Heb jij last van je voeten?

Bijvoorbeeld een hallux valgus, hielspoor of een andere voetklacht?


Door je voeten sterk te trainen, voorkom en verminder je voet- en houdingsklachten. Voeten zijn het fundament van het lichaam. Veel klachten aan de nek, de schouders of de rug zijn terug te leiden op de stand van de voeten. Toch wordt bijna alles getraind, behalve de voeten. Je krijgt het advies om stevige schoenen te dragen, maar dat is eigenlijk helemaal niet goed voor de voetspieren. De voetspieren hoeven dan niets te doen en worden lui.


Want getrainde voetspieren zijn ontzettend belangrijk. Waarom? Omdat je de hele dag op je voeten loopt. Omdat je voeten bepalen hoe je loopt en je deze voetspieren niet voor niets hebt. Je voeten dragen bij aan de stand van je lichaam. En je lichaam draagt bij aan de stand van je voeten.


Voetentraining ontwikkelt online trainingen voor mensen met voetklachten. Er zijn onder andere trainingen voor de hallux valgus, hielspoor, klauw- en hamertenen en metatarsalgie (voorvoetpijn). Ook biedt Voetentraining een korte en krachtige training voor iedereen die zijn of haar voeten gezond wil houden.


Door het trainen van de spieren in je voeten, maak je de voet weer stevig en soepel. Daardoor verminder en voorkom je voetklachten.Voel het verschil
We used cookies