retraitecentrum Terra Nova in Frankrijk

Agenda en Events

Bridgeman Opleidingen, workshops, retraites in Frankrijk op Terra Nova en dag retraites in Nederland.

Agenda en Events Bridgeman Academy

Bij de Bridgeman Academie zijn onder andere veel trainingen te vinden zoals de nieuwe Quantum Hypnose opleiding deze wordt gegeven door Drs.Roy Martina en Milan Somers.


Transformatieretraite in het Terra Nova Center in Frankrijk In een groep ga jij hier op Terra Nova de verbinding aan en met jezelf aan de slag. In een kleinere groep zodat er alle ruimte en aandacht is voor jouw persoonlijke proces en waar jij aan wilt werken. Het maakt niet uit waar je mee zit of wat jouw intentie is. Of het nu diepgewortelde trauma’s zijn of dat je ‘gewoon’ vast zit op een bepaald punt in je leven. Ze komen samen met jou tot de kern en lossen deze samen op. 

Of misschien vind je het leuk en boeiend om de Quantum Initiatie  of een Yoga experience in Frankrijk in het Terra Nova Centrum te gaan volgen.Verder zijn er ook dag retraites  en andere leuke workshops in Nederland te volgen. In de agenda staan ook nog gratis Webinars.


 Retraitecentrum Terra Nova in Frankrijk 


Het centrum ligt aan de voet van de Pyreneeën, midden in het land van de oude Katharen. Deze plek is belangrijk voor jouw ontwikkeling tijdens de opleiding om meerdere redenen. De belangrijkste daarvan is dat het op een aarde-chakra gelegen. Naast dat de plek van nature dus al energetisch zeer krachtig is, wordt er dagelijks enorm veel energiewerk gedaan. De frequentie wordt dus steeds verder verhoogd. De energie en de mensen van Terra Nova garanderen je een flinke stap in je ontwaakproces, als mens en als lichtwerker.


retraitecentrum Terra Nova in Frankrijk