Online membersite en community!

Maak je eigen e-learning en digitale programma's of een online community met Huddle! Van IMU.

Maak je ideale online community business met een membersite!


Het is voor iedereen mogelijk, ook voor jou als kleine ondernemer en vakman, om jouw kennis om te zetten in digitale producten zoals e-books, audio books, online videocursussen en coaching- en trainingsprogramma’s. Of je nu tuinman, imker of gitarist bent, van breien houdt of een ander beroep uitoefent, met enige creativiteit is het altijd mogelijk om jouw product digitaal te maken. Een mooi voorbeeld is bijvoorbeeld Gitaarles.nl van Michel Penterman. Hij heeft al meer dan 5500+ enthousiaste leden.

Je kunt snel zelf online producten creëren en gemakkelijk up-to-date te houden. Nieuwe elementen of schema's voeg je toe zoals jij dat wilt op je eigen creatieve manier.

Een ander groot voordeel is dat een cursist of member dit altijd kan inzien: hoe, waar en wanneer het iemand het beste uitkomt.
Bij het maken en verkopen van online producten heb je het voordeel dat je niet te maken hebt met inkoop en voorraadkosten, kostbare distributie en logistiek om je product te leveren. Alles is digitaal en makkelijk aan elkaar te koppelen. Je geniet daarom van hoge marges op je verkoopprijs. Daarnaast zijn digitale producten ideaal voor een schaalbare én volledig geautomatiseerde online business. 

Met een lidmaatschap-model bouw je zelfs aan structurele, wederkerende inkomsten. Zeker in deze tijd kan dit een mooie aanvulling zijn. Online kan in principe altijd doorgaan en is op ieder gewenst tijdstip te volgen.


Je eigen membersite of community maken.

Naast een membersite is er ook een mogelijkheid tot Community building voor een online business!

Wil jij alles weten over community building ? 


Online community 's zijn het grote geheim nieuwe achter de groei en het succes van veel bedrijven.

Vooral in deze beperkende fysieke tijd is het fijn om digitaal kennis te delen en te maken om zo jezelf en anderen te helpen.

Er is altijd al behoefte geweest om kennis te delen:  De eeuwenoude manier om verbondenheid, solidariteit en vertrouwen te creëren, is ook de ideale manier om online relaties te bouwen en onderhouden en doelgroepen goed te leren kennen op een authentieke en aansprekende manier.

Mensen kunnen niet zonder andere mensen en willen graag ergens bij horen. Door groepsvorming te stimuleren zorg je voor klantbinding en klantgeluk. Mensen voelen zich specifiek gebonden met andere mensen die dezelfde " gekke" eigenschappen delen. Je kunt dan bijvoorbeeld een community voor gelijkgestemden faciliteren. Met Huddle kun je je eigen community starten zodat je niet afhankelijk bent van grote social media platformen zoals  Instagram en Facebook. Zo hou je alles mooi in eigen beheer en kun je er je eigen vorm aan geven.


Zelf zit ik in een aantal community' s van Huddle zoals HIN Hypnose instituut Nederland, Affiliate Marketing Revolutie van Jacko Meijaard. Voor een ontspannende geest maak ik gebruik van het meditatie abonnement van Frank Bruining.

Verder ben ik voor de online business aangesloten bij de IMU Community.  Deze community ervaar ik als zeer prettig, omdat je daar heel veel kan vinden over online marketing en waar de IMU hun expert cursussen aanbieden. Voor zowel leek als expert is dit erg waardevol.
In deze community kun je met gelijkgestemde internetondernemers kennis delen, aan elkaar vragen stellen, successen vieren en inspiratie oogsten. Zo krijg je directe feedback van het IMU team en andere leden die jou precies kunnen vertellen hoe zij hetgeen hebben gedaan waar jij op dat moment ook mee bezig bent. Daarnaast leent deze community zich ook perfect voor het vinden van samenwerkingsverbanden. Binnen het platform heeft iedereen een eigen profiel, kun je privé berichten sturen en zelfs eigen groepen starten voor specifieke onderwerpen of voor leden binnen bepaalde regio's. Het ideale warme bad voor ondernemers!


Je eigen membersite of community maken.

Handige software voor je eigen membersite of community

Huddle handige software voor een online community en E- learning !


Met Huddle kun je een eigen e- learning platform creëren. Plaats al je digitale producten zoals e-books, videocursussen, audioprogramma’s en pdf bijlagen in je eigen ledensite en daar kun je waardevolle programma's van gaan maken. Een aantal voorbeelden zoals online gitaar of piano spelen, breien, of een cursus Spaans of gewoon een leuke hobby of werkervaring. Dankzij de geoptimaliseerde mobiele weergave en gratis app kunnen leden altijd en overal jouw trainingen volgen zowel op laptop, mobiel, I pad makkelijk en ideaal. Inloggen en de cursist kan bij de online trainingen. Je leden kunnen eenvoudig door de verschillende modules en lessen navigeren en hebben altijd inzage in hun voortgang. Gebruik bijvoorbeeld ook de handige toetsingsmodule om je cursisten te overhoren en te laten slagen voor je cursussen. Ideaal voor ondernemers die in deze tijd hun kennis om willen gaan zetten in een online omgeving. Huddle is de ideale alles-in-1-software voor het verkopen van digitale programma's, online lidmaatschappen en een online community. Zo kun je bouwen aan  je structureel wederkerende inkomsten die ook nog eens exponentieel kunnen gaan groeien. Dit zorgt ervoor dat je niet constant hoeft te jagen op nieuwe klanten, dat je meer financiële rust ervaart en dat je meer bijdraagt aan de levens van anderen. Zo kan je met jouw kennis veel mensen blij maken. 

Meer over Huddle!

Een ideale online business in een handomdraai? Ontdek Huddle.

  • Je eigen ledensite voor al je online programma's (e-learning).
  • Genereer structurele, wederkerende inkomsten (membership).
  • Verbind gelijkgestemden voor magie in je business (community).
  • Voeg gratis een onbeperkte hoeveelheid leden toe.


Je eigen membersite of community maken.

Boeken tip!