Tip SEO e-book "Winnen in Google" 

Waar loop jij gratis bezoekers mis?

Hoger in Google komen en grote hoeveelheden gratis bezoekers naar je website krijgen?

   

Voor online business wordt het steeds belangrijker om goed vindbaar te zijn en je te onderscheiden. Wil jij online beter zichtbaar worden? Dan kun je bijvoorbeeld met SEO aan de slag gaan. SEO staat voor Search Engine Optimization. Simpel in het Nederlands gezegd: 'Zoekmachine optimalisatie'. Door je website te optimaliseren wordt deze beter zichtbaar. Jouw business krijgt hierdoor meer waarde en je komt hoger in de ranking van Google en andere zoekmachines. Door met zoekmachine optimalisatie aan de slag te gaan kan je nieuwe bezoekers naar jouw website halen. Door tools en tips kan je zo je eigen Meester in SEO worden om je vindbaarheid te vergroten. Hoe meer bezoekers, hoe meer kans op een goede lead of verkoop. De kunst van het optimaliseren van je website is om zo hoog mogelijk in de gratis resultaten van Google te komen. Een goede vindbaarheid is onmisbaar fundament voor je online marketingstrategie. Een hoge positie in Google levert iedere maand weer gratis bezoekers en dus leads voor je business op. Je kunt dit zien als een soort ‘virtueel vastgoed' vergelijkbaar met een drukke online winkelstraat. 

In Nederland is de Internet Marketing Unie (IMU) een grote bekende en toonaangevende autoriteit op het gebied van SEO. 

Zo hebben honderdduizenden ondernemers hun tips en trainingen gevolgd en succesvol toegepast voor een mooie online business.

In het gratis e-book Winnen in Google leer je de meest praktische stappen die je kunt zetten om de topposities in Google te veroveren en je website om te toveren tot een ware bezoekersmagneet. Zelf volg ik ook waardevolle trainingen van de IMU en blijf ik iedere dag leren om te optimaliseren.

Het IMU beschikt over waardevolle kennis en deelt ook veel zoals: dit gratis e-book, wat zeker de moeite waard is om je bewust te worden van wat er mogelijk is en wat je voor jezelf kan verbeteren. Soms zijn het kleine puntjes waar je zelf niet aan gedacht hebt. Het maakt je steeds scherper en alerter voor steeds betere resultaten. De onderwerpen zijn simpel en begrijpelijk geschreven. Wie weet zitten er voor jou ook waardevolle tips bij.


Het gratis e-book "Winnen in Google" !

Winnen in Google is met 100.000+ downloads een van de meest populaire online marketing boeken. Dit e-book is de ultieme en meest praktische alles-in-één SEO gids om je website beter zichtbaar te maken op het internet.

Het laat je stap voor stap zien hoe je een onverslaanbare autoriteit en 'thought leader' wordt in je niche.

Daarnaast ontdek je de beste technieken om hoger in Google te komen en de nieuwste SEO trends om daar ook te blijven.

Laat je verwonderen in de wereld van content, media, links, social, local marketing, de mobiele revolutie, het RankBrain en nog veel meer!


Doe er je voordeel mee en ontdek waar jij jezelf kan verbeteren en jouw website kan omtoveren tot een bezoekersmagneet.  


Ik wil ook graag meer weten over SEO om de mijn vindbaarheid te verbeteren! Tip gratis E-book " Winnen in Google van de IMU

Waar loop jij gratis bezoekers mis!


Winnen in Google is de meest complete SEO handleiding online met de nieuwste SEO trends en online marketing technieken om beter vindbaar te worden op het internet!

Wil jij ook graag hoger in Google komen en grote hoeveelheden gratis bezoekers naar je website krijgen? Dit waardevolle gratis e-boek is te vinden bij de IMU.'Online business Boeken en aantal gratis e-books van de 'IMU internet marketing unie'


Online marketing

Voor een wervelende online business is de Online Marketing Tornado geschreven door Martijn van Tongeren en Tonny Loorbach. Met dit boek kan iedereen, vanuit het niets, een succesvolle online business starten en een vrije ondernemer worden. Voor SEO zoekmachineoptimalisatie is er het doelgerichte SEO boek van Tonny Loorbach.


Tonny Loorbach en Martijn van Tongeren


De Online Marketing Tornado of te verkrijgen bij bol.com


null


Doelgerichte SEO van Tonny Loorbach is te verkrijgen bij Bij bol.com
Er zijn ook een aantal gratis e-books van de IMU te downloaden zoals een boekje over SEO, Conversie optimalisatie, Betaalprocessen, Affiliate marketing, Memberships en Community building.!


e-book: SEO

e-book: Conversie optimalisatie

e-book: Betaalprocessen                                      

e-book: Affiliate marketing

e-book: Memberships

e-book: Community building


e-books