Kennis maken online marketing software tools

Krachtige tools en software om op te schalen en te automatiseren !

Winstgevende online marketing software tools, Phoenix, Huddle en Plug & Pay.


Phoenix Website,

De Phoenix website software is ontwikkeld door de Internet Marketing Unie en speciaal bedoeld voor ondernemers zonder technische kennis die beter in Google willen scoren SEO ook wel zoekmachine optimalisatie genoemd. Ook als je meer leads en klanten en conversie uit je website wilt halen is Phoenix een aanrader. Handige landingspagina's met Funnel Software. Met Phoenix maak je in een handomdraai een winstgevende website. Domineer in Google dankzij unieke SEO technieken en gebruik de tientallen geteste templates en unieke conversietriggers voor meer leads en klanten uit je bezoekers. Voordeel is ook dat je in een hand omdraai nieuwe pagina's kunt toevoegen. De Trainingonlinegids.nl maakt ook gebruik van deze software en is een tevreden klant omdat je alles in een handomdraai kunt maken en aanpassen. 


Huddle E-learning software

Met Huddle kun je een eigen e- learning platform creëren. Plaats al je digitale producten zoals e-books, videocursussen, audioprogramma’s en pdf bijlagen in je eigen ledensite en daar kun je waardevolle programma's van gaan maken. Een aantal voorbeelden zoals online gitaar of piano spelen, breien, of een cursus Spaans of gewoon een leuke hobby of werkervaring. Dankzij de geoptimaliseerde mobiele weergave en gratis app kunnen leden altijd en overal jouw trainingen volgen zowel op laptop, mobiel, Ipad makkelijk en ideaal. Inloggen en de cursist kan bij de online trainingen. Je leden kunnen eenvoudig door de verschillende modules en lessen navigeren en hebben altijd inzage in hun voortgang. Gebruik bijvoorbeeld ook de handige toetsingsmodule om je cursisten te overhoren en te laten slagen voor je cursussen. Ideaal voor ondernemers die in deze tijd hun kennis om willen gaan zetten in een online omgeving. Huddle is de ideale alles-in-1-software voor het verkopen van digitale programma's, online lidmaatschappen en een online community. Zo kun je bouwen aan  je structureel wederkerende inkomsten die ook nog eens exponentieel kunnen gaan groeien. Dit zorgt ervoor dat je niet constant hoeft te jagen op nieuwe klanten, dat je meer financiële rust ervaart en dat je meer bijdraagt aan de levens van anderen. Zo kan je met jouw kennis veel mensen blij maken.


Plug & Pay betaalpagina met upsells én affiliatesysteem online

De Plug & Pay checkout en affiliate marketing software is ontwikkeld door de Internet Marketing Unie. Deze software is speciaal bedoeld voor ondernemers zonder technische kennis die makkelijker online willen verkopen en een hogere sales conversie willen behalen. Al sinds 2010 is de IMU een toonaangevende autoriteit op het gebied van online marketing in Nederland.

Door de jaren heen verkochten zij online voor miljoenen aan producten en hielpen zij duizenden ondernemers aan betere online resultaten. Zij hebben hun betaalpagina's en upsell-processen de afgelopen jaren tot in detail getest en constant geoptimaliseerd. Met Plug & Pay profiteer je van deze jarenlange ervaring en kun je de meest effectieve templates hergebruiken. Met Plug & Pay zet je in een handomdraai de meest effectieve betaalpagina’s op. Zo voorkom je conversie-lekken, je maakt meer verkopen en dankzij hun salestriggers en upsell-mogelijkheden dan stijgt meestal ook je winst en dat is mooi meegenomen. Door het gebruik van kassakoopjes verdienen de gebruikers vaak al duizenden euro's per maand extra.

Ook is Plug and Pay handig voor affiliate marketing om jouw producten of cursussen te promoten. Je kunt dan je affiliates  een unieke registratie link sturen zodat zij zich kunnen aanmelden voor jouw programma. Iedere affiliate beschikt over een eigen account in de affiliatesoftware omgeving waarin zij toegang hebben tot al jouw promotiematerialen, verschillende unieke promotielinks en de huisregels rondom jouw programma. De software geeft affiliates inzage in hun statistieken, verdiende commissies en verwachte uitbetalingen. Ook kan een affiliate in de marktplaats zoeken naar interessante producten, bijbehorende commissie en promotiematerialen en zo promoten wat het beste bij de stijl van de affiliates past. De Financiële administratie van Plug & Pay zorgt ook voor een nette en overzichtelijke administratie. Er worden automatisch facturen gegenereerd van je bestellingen en die worden dan naar je klant verzonden. Ook worden er e-mails zoals bijvoorbeeld bestelbevestigingen en betaalherinneringen verzonden. Je hebt eveneens handige exports van al je orders en klanten. Zo zitten er veel handige tools bij waardoor je zelf meer tijd overhoudt en je goed kunt concentreren op je eigen business.

Vind hier je 14 daagse gratis trails om vrijblijvend kennis te maken met Phoenix, Huddle en Plug and Pay!

Phoenix website software!

Een winstgevende website in een handomdraai?

Je website is niet een doel, maar een marketingmiddel. Je website moet als een ware 'machine' voor je werken en je constant nieuwe klanten opleveren. Phoenix is hiervoor de ultieme totaaloplossing, ontwikkeld door en voor internetondernemers:

Met Phoenix ben je voorgoed verlost van de technische uitdagingen rondom je website en online marketing strategie. Phoenix neemt de technische uitdagingen voor jou uit handen zodat jij je kunt focussen op ondernemen en op waar jij goed in bent.


Phoenix website software


Probeer Phoenix nu 14 dagen gratis!

E-learning en community software Huddle!

Een ideale online business in een handomdraai? Ontdek Huddle.

Je eigen ledensite voor al je online programma's (e-learning).

Genereer structurele, wederkerende inkomsten (membership).

Verbind gelijkgestemden voor magie in je business (community).

Voeg gratis een onbeperkte hoeveelheid leden toe.


Je eigen membersite of community maken.


Probeer Huddle nu 14 dagen gratis!

Plug and Pay betaalpagina's en affiliate software.

Start nu met Plug&Pay!

Met Plug & Pay maak je gebruik van de best geoptimaliseerde templates voor een betaalpagina. Hiermee verzeker je jezelf van de hoogste conversies en kun je per direct gebruik maken van de revolutionaire one-click upsell techniek waarmee je direct meer omzet kunt gaan draaien!

Koppel eenvoudig je bestaande Mollie account en binnen een aantal minuten heb je jouw geoptimaliseerde betaalpagina al live staan!


Plug and play betaalsysteem


Probeer Plug and Pay nu 14 dagen gratis!